Lindsay Arts

“Ik liep vast dat ik mijn tarieven nog steeds terugrekende naar uren. Hier wilde ik vanaf. Rosanne heeft mij inzicht gegeven in hoe ik dat kan doen. Heel inspirerend en verhelderend!

Lindsay Arts – SCHERP! klantbeleving

BAAS aanbod: Van uurtje factuurtje naar een schaalbaar aanbod.

Begin direct met deze online cursus!

Je ontdekt:

  • Hoe je een sterk aanbod opbouwt wat niet meer aan jouw uren vast zit.
  • De 3 dingen die jou tegenhouden om op een simpele manier door te groeien (en hoe je die oplost)
  • Welke 4 elementen zorgen voor een goed aanbod waardoor je meer misbaar wordt en echt resultaat haalt bij je klanten.
Creëer jouw BAAS aanbod waarmee verder kan groeien met jouw bedrijf!
FUN in business

Als het aankomt op groeien in je bedrijf denk je: Hoe ga ik ooit meer verdienen dan dit?

En laten we eerlijk zijn. Je bent ondernemer geworden om te groeien en ook meer geld te verdienen toch?

Tijd om de boel op te schalen met een sterk, schaalbaar aanbod 🔥

Jij bent goed in wat je doet. Maar jij hebt inmiddels ook wel door: dat is niet genoeg.

Diep van binnen voel je dat het anders kan en mag! Jij voelt dat er veel meer in jou zit. Jij gaat niet voor prima of oké. Jij wil meer. Niet meer doen, maar veel meer impact maken. Meer leuke klanten helpen. Fun hebben, voldoening ervaren in je business & leven en simpel doorgroeien.

Zet je aanbod niet meer neer op basis van jouw uren. En creëer een ander business model voor jouw bedrijf. Meer impact bij je klanten, misbaar worden in je bedrijf & rust in je hoofd. 

Zodat jouw bedrijf precies past bij wat JIJ wil en jouw ideale leven ondersteunt.

🔥 Tijd om jouw BAAS aanbod neer te zetten!

Wat klanten zeggen

Sharon

“Een cursus waarin logica en de kern centraal staan. Een visie om anders naar je bedrijf te kijken en juist jezelf hierin centraal te stellen. Fijne en praktische handvatten ontvangen om zaken inzichtelijk te maken. Daarnaast is Rosanne een heel fijne coach om naar te luisteren en mee te werken.” 

Sharon van ‘t Ende

Jij wil...

Tijd om jezelf en je bedrijf anders neer te zetten!

Je party host 🥳

Rosanne, aangenaam!
Nee, ik ben niet je standaard businesscoach. Je zult mij niet zo snel horen roepen dat ik je binnen een jaar naar een miljoen omzet coach. (Tenzij je dat wil, dan gaan we ervoor 💪)

Keiharde, mega-ambitieuze doelen stellen om jezelf te pushen? Supergelikte salesfunnels? Mwoah. Ook hier geldt: het mág wel! Maar alleen als het écht bij je past. Niet omdat het ‘nu eenmaal zo hoort’.

Ik geloof dat het leven draait om genieten. Om avonturen beleven, met aandacht samen zijn, het leven echt en intens beleven. Jouw bedrijf moet dit leven mogelijk maken. En dat kan alleen als energie, plezier en omzet goed in balans zijn.

Vanuit mijn praktische blik, NLP en eigen BAAS in business methode maak ik het moeilijke makkelijk en leuk voor je!

Sounds good?

Rosanne Boxum BAAS

Hoor je het liever van een ander? Kan ook!

Nikki By Nik
“De reden waarom ik het zo fijn vind om met Rosanne samen te werken is omdat zij constant een spiegel voorhoudt. Ze stelt precies de juiste vragen op het juiste moment.
 
Dit heeft me emotioneel een hele hoop opgeleverd, maar ook praktisch. Nadat we mijn aanbod anders hebben neergezet en ik salesgesprekken als een ‘ander mens’ ging voeren, verkocht ik meteen het eerste traject van €4.000. En de inhoud van mijn aanbod is nog niet eens helemaal ready! “
 
Nikki Schild – By Nik, full service content management
Schetsfabriek

“In het begin meteen een deep dive in mijn bedrijf laat zien waar de meeste knelpunten zitten en wat goed gaat. De keuze in het begin qua doelgroep, waar ik voor sta en aanbod maakt mij sterker in wat ik uitstraal en welke klanten ik aantrek. En wat ik wil. Ik weet nu wat wel en niet, en dat betekent ook nee zeggen tegen dingen die ik eigenlijk ook wel leuk vind. Dat had ik anders niet gedaan, niet zo scherp. Dat leidt bij mij tot meer focus en ook financiële groei.

Het coachtraject helpt mij gedurende de periode scherp te zijn op mijn bedrijf en keuzes. Dat gaat van grote dingen tot kleine dagelijkse dingen waar ik tegenaan loop. Rosanne houdt mij scherp en stelt de juiste vragen. Ze zet mij ook aan tot dingen wat ik zelf nooit zou hebben gedaan. Mijn bedrijf maakt nu echt een groei door, en ik ook op persoonlijk vlak. Ik voel me echt zekerder en in een fijne flow.”

Stefanie Jansen – Schetsfabriek, zakelijk tekenaar

De vorm

14 korte video's met waardevolle inzichten en kleine opdrachten.

Investering

Van 27,-
Nu voor maar 8,- !!!

Locatie

In de cursusomgeving kan je de video's op elk moment bekijken waar en wanneer je wil.

FAQ

Meest gestelde vragen

Deze cursus is voor jou geschikt als je nu veel klantgestuurd werkt, uurtje/factuurtje, of vooral uitvoerend en als expert je aanbod wil neerzetten.

Geen addertje onder het gras. Ook geen ‘onweerstaanbaar’ aanbod aan het einde met 10 bonussen en €1000 korting. Gewoon goede inhoud waar ik jou verder mee wil helpen.

Ik geloof in oprecht en goede waarde leveren. Mocht wat ik doe resoneren met jou, dan kunnen we altijd kijken wat de volgende stap is voor jou. En zo niet, ook helemaal goed!

Een cursus met 14 video’s, korte opdrachten, praktische voorbeelden. Je gaat sowieso weg met 1 of 2 waardevolle inzichten die een groot verschil gaan maken in je business.

1. Bestel de cursus
2. Je krijgt direct een mail met inloggegevens
3. Login op het platform
4. En je kan direct beginnen!

That’s it!

BAAS aanbod:
Van uurtje factuurtje naar schaalbaar verder groeien in je business.

Online cursus

Van €27,- ex btw
Nu voor maar €8,-

Niet goed geld terug

Ik sta 100% achter mijn kwaliteit en inhoud en ben er van overtuigd dat je hier zeker minimaal 1 of 2 goede inzichten uithaalt. Vond je het echt helemaal niks? Geen probleem. Dan krijg je je geld terug.