BAAS in business

Livestreams

Masterclass 8 maart - jouw verhaal

Spreek tijdens de breakout rooms eens tegen jezelf in de spiegel, schrijf het uit of neem het op via je telefoon.

Voorbeeld mijn verhaal 10.0
Visual THE REAL YOU

Groepscoaching 8 maart - productiviteit

Over productiviteit. Hoe zorg je er voor dat je echt doet wat je wil, een voldaan gevoel hebt aan het einde van de dag en je week en rust voelt?

Masterclass 29 maart - Aandacht op een scherp plan

Waar doe je het nu eigenlijk allemaal voor? In deze masterclass zetten we samen een scherp plan neer, zodat jij weet: dit wordt mijn #1 focus!

Voorbeelden plan visueel maken: Strak A4 / Whitebord plan

Groepscoaching 29 maart - weerstand & focus

Wat als je weerstand voelt voor bepaalde taken? Wat is nu écht de eerste stap? Wat als ik wel weet wat ik allemaal te doen heb, maar te weinig tijd?

Masterclass 10 mei - Aanbod aanscherpen

Wat is het dieper liggend verlangen en de pijn van jouw ideale klant? Als je jouw ideale klant dieper kan raken, wordt het een nobrainer voor hen om met jou samen te werken.

Masterclass 31 mei - Sales (gesprek)

Hoe kan je er voor zorgen dat je meer ja’s direct in je gesprek krijgt? Zonder pusherig over te komen? Verkopen vanuit oprechte interesse.

Q&A 31 mei - In contact komen, focus, kaders

Hoe kom je met meer ideale klanten in gesprek? Wat als je schuldgevoel hebt over je werkweek vs privé, niet alle taken afkrijgt? Plannen vs flow?

Masterclass 21 juni - Reflectie, overzicht & groei

Wat is er de afgelopen maanden goed gegaan? Waar kan je nog groeien? Waar zitten je sterkste punten en wat zijn de knelpunten? Inzicht geeft overzicht, zodat je vanuit daar verder kan groeien.

Q&A 21 juni - Niet opdringerig zijn en kaders stellen om te kiezen

Hoe zorg ik er voor dat contact opnemen na offerte niet opdringerig voelt? Hoe kan ik dat proces dat een klant ja zegt (of nee) versnellen? Wat reageer ik op mails als een opdrachtgever nog op iets moet wachten of overleggen? Wat als je een leuke opdracht krijgt, terwijl je eigenlijk tijd had geblokt voor AAN je bedrijf? Je twijfelt, kan ik dat er toch niet nog bijdoen? Hoe maak je de juiste keuze?

Heb je vragen of opmerkingen over de cursus? Stuur gerust een email naar hallo@rosanneboxum.nl.

Deel je iets op social media? Leuk als je mij tagt met @rosanneboxum!