Ben jij er klaar voor om in jouw 10.0 versie te stappen?

Om echt BAAS in jouw business te worden?

Persoonlijk, praktisch en strategisch business traject

Groots durven dromen, groots durven kiezen, groots durven zijn en groots durven doen. Je grootsheid omarmen, zonder consessies. Kiezen voor vrijheid, balans en energie.

Jij wil niet méér doen, maar meer impact maken. Weten hoe dat er voor jou uit kan zien?

Rosanne Boxum business coach en strateeg

Dit is wat anderen zeggen

Als het aankomt op groeien in je bedrijf denk je:
Hoe ga ik ooit meer verdienen dan dit?

Je bent al een tijdje uit je jasje gegroeid. Of hij zit gewoon niet zo lekker meer. Wat je nu hebt staan en nu laat zien… je voelt dat dat anders mag.

Jij wil…

Samenwerken met mensen die wél jouw waarde inzien. Die zien met hoeveel energie en passie jij jouw werk doet. En daardoor met niemand anders meer willen werken, waardoor tijd en geld geen issues meer zijn.

Het simpel houden. Niet meer elke keer je aanbod aanpassen of uitbreiden. Niet elke keer een op maat gemaakte offerte sturen, maar kunnen zeggen: Dit ben ik en dit is wat ik aanbied.

Een duidelijk plan hebben. Wat is precies mijn methode, mijn manier en mijn aanbod. Alles tot één geheel brengen.

Serieus genomen worden. Jij mag jezelf groots neerzetten, zodat anderen dat ook gaan zien.

Rosanne Boxum - Business coach en strateeg

Tijd om jezelf neer te zetten als de expert die je echt bent!

Ben jij er klaar voor om jezelf te stretchen en in jouw 10.0 versie te stappen?

Groots durven dromen

Wat is jouw 10.0 versie? Wie ben jij echt? Wat wil je nu eigenlijk écht? Wat voel je diep van binnen al en mag meer naar buiten komen?

Groots durven kiezen

Niet alleen dat gene kiezen wat ‘de beste keuze’ lijkt, maar ook diep van binnen voelen dat het JOUW pad is. Je intuïtie durven volgen. You are here to thrive, not to follow.

Groots durven zijn

Jouw dromen en keuzes ook helemaal ownen. Niet meer je wankel voelen of zoekend zijn. Nee, jij weet wie jij diep van binnen bent en wat jij wil uitdragen.

Groots durven doen

Met kleine acties, grote impact maken. Jij gaat ontdekken hoe je minder gaat doen, meer resultaat bereikt en daarmee jouw doelen nog gemakkelijker weet te realiseren voor meer vrijheid, balans en energie.

Door mijn BAAS in business methode (Brein, Aandacht, Aanbod & Strategie) groei je van binnenuit naar buiten op een duurzame manier. Je doorbreekt jouw plafond en ervaart meer rust, voldoening en groei. Niet alleen op business vlak, maar ook persoonlijk maak je een simpele, maar grote transformatie door. Zodat jij impact kan maken met datgene waar jij rete goed in bent.

Geloof vooral mij niet 😉 maar hen:

Ben jij klaar voor de volgende stap? Ik help jou om meer focus en balans te creëren in jouw bedrijf en leven. Zodat jij een echte BAAS in business wordt (die je eigenlijk al lang bent).

Je zit in een loop

BAAS in business model

Je irriteer je aan iets. Vervolgens irriteer jij je aan het feit dat je je irriteert. En dan raak je nog meer geïrriteerd omdat jij je constant irriteert aan het irriteren.

Wist je dat elke emotie of stemming maar 90 seconden duurt?

Dr. Jill Bolte Taylor (Harvard, neurowetenschapper die gespecialiseerd is in de anatomie van de hersenen): “When a person has a reaction to something in their environment, there’s a 90-second chemical process that happens in the body; after that, any remaining emotional response is just the person choosing to stay in that emotional loop.”

Je kunt dus elke 90 seconden ‘kiezen’ om een andere emotie en andere stemming te ervaren. Maar dat ‘kiezen’ is niet altijd zo simpel. Tenminste, als je je er nog niet bewust van bent. ‘Gewoon doen’ is het meest kutte advies waar je precies niets mee kan.

Het probleem zit hem namelijk niet in dat je niet WEET wat je moet doen. Niet in dat je het niet KAN doen. Niet in dat je niet genoeg kennis hebt. Want je hebt al tig cursussen, gratis challenges of masterclasses gevolgd toch?

Het probleem is dat jij DENKT dat je het niet kan. Het probleem is dat jij ergens VOELT dat je het niet kan. Jij houdt jezelf ergens nog tegen om 1000% jouw plek te claimen. Anders had je het al lang gedaan. En had je al lang het resultaat gehad dat je graag wil.

BAAS in business methode

Iets in jouw hoofd houdt je dus nog tegen. Een gedachte, een stemmetje, een gevoel.

Een gevoel van niet goed genoeg zijn. Dat kleine stemmetje in je hoofd die zegt: “Ja ja, doe maar weer normaal. Dan doe je al gek genoeg.” of “Ja hoor, kom jij met je grootsheid waanzin. Denk je echt dat er iemand op jou te wachten zit?”. 🤨 of “Jeetje wat egoïstisch van jezelf dat je zoveel wil verdienen.”

Jouw ego vindt er van alles van. En op het moment dat jij je niet bewust hiervan bent, kun je die cirkel ook niet doorbreken. Daarom is het zo belangrijk om jezelf de juiste vragen te stellen.

Of ze iemand anders aan je te laten stellen 😘 (see what I did there?)

Je bent je nou eenmaal nooit bewust van alles wat er in jouw hoofd omgaat. Zou ook veel te vermoeiend zijn. 95% van ons gedrag is onbewust.

Het begint dus allemaal in dat brein van ons. Vanuit daar ga je pas de ruimte ervaren en aandacht geven aan dat wat écht belangrijk voor je is. Van binnen naar buiten. Om zo een magic aanbod neer te zetten, die hogere prijs te vragen, ideale klant meer aan te trekken en jezelf te laten zien, zonder concessies.

Het BAAS in business traject:

Geen vast stramien waar je doorheen geduwd wordt, maar een simpel fundament.

Voor wie is het?

Herken je je in een van deze dingen? Boek dan je call.

  • Jij weet wel dat je goed ben in wat je doet. En durf dat ook te laten zien. Maar ergens houd je je nog in. Je denkt regelmatig: vinden anderen mij wel van zoveel waarde? Kan ik wel méér vragen dan dit? Hoe dan?
  • Je hebt al tevreden klanten en je hebt al een mooi aanbod. Maar er zijn nog 100 dingen die je leuk vindt om te doen. Je wil van alles tegelijk doen, want alles is leuk. Hoe kies je nu wat écht bij jou past?
  • Jij hebt als ondernemer duizenden ideeën en plannen, maar die blijven nu op de plank liggen door tijdsgebrek. Of je hebt geen idee waar je mee zou moeten beginnen.
  • Je bent geen starter meer, maar jouw omzet mag echt wel een tandje hoger. Je mag nog meer jouw plek claimen. In wat JOUW manier en jouw plan is.
  • Jij wil groots dromen. Jij bent klaar met het ondernemersspel klein te spelen. Jij wil kiezen voor energie, balans en vrijheid. En je bent er klaar voor om nieuw en anders te denken dan je nu doet.

Klinkt goed! Maar wat brengt dat nu eigenlijk?

Stefanie (Schetsfabriek): In het begin meteen een deep dive in mijn bedrijf laat zien waar de meeste knelpunten zitten en wat goed gaat. De keuze in het begin qua doelgroep, waar ik voor sta en aanbod maakt mij sterker in wat ik uitstraal en welke klanten ik aantrek. En wat ik wil. Ik weet nu wat wel en niet, en dat betekent ook nee zeggen tegen dingen die ik eigenlijk ook wel leuk vind. Dat had ik anders niet gedaan, niet zo scherp. Dat leidt bij mij tot meer focus en ook financiële groei.

Het coachtraject helpt mij gedurende de periode scherp te zijn op mijn bedrijf en keuzes. Dat gaat van grote dingen tot kleine dagelijkse dingen waar ik tegenaan loop. Rosanne houdt mij scherp en stelt de juiste vragen. Ze zet mij ook aan tot dingen wat ik zelf nooit zou hebben gedaan. Mijn bedrijf maakt nu echt een groei door, en ik ook op persoonlijk vlak. Ik voel me echt zekerder en in een fijne flow.

Rosanne Boxum - Business coach en strateeg

Hi ik ben Rosanne

En ik houd van vragen stellen. Vragen die je dieper laten nadenken. Die de achterliggende patronen en structuren omhoog halen. Vragen waardoor je antwoorden vindt en je niet meer om je eigen shit heen kan.

Als ondernemer vind ik het super interessant om diverse technieken uit te proberen en aan te scherpen. Ik heb dan ook geen één vaste methode, maar laat ze juist samenwerken. Zo gebruik ik veel vanuit NLP maar werk ook met hypnose, visualisaties, Human Design, 5 talen van liefde en heb ik mijn eigen BAAS in business methode en techniek ontwikkeld.

Dat maakt ook dat ik multipassionate ben, zoals ze dat noemen. Websites bouwen, bloggen, SEO, social media, adverteren, events organiseren, e-mailmarketing, kalligrafie, grafisch ontwerp, video, illustreren etc. Noem maar iets en ik heb en wel gedaan. Voor mij is de energie eronder allemaal hetzelfde. Maar ik kan je verklappen: jouw bedrijf hoeft niet zo ingewikkeld te zijn.

Dat is dan ook wat ik doe:

Vanuit verbinding en energie help ik jou om simpel, strategisch en duurzaam te groeien.

Want jij wil niet meer doén, je wil meer impact maken.

Mijn visie?

Als je los komt van tijd en geld en durft te kiezen vanuit vertrouwen, vind je de échte rijkdom.

Tijd om GROOTS te gaan? Een bold move te maken?

Ik help je om bewust te kiezen, leiderschap te pakken en een sterk merkverhaal neer te zetten die een diepere laag aanraakt. Zodat mensen niet meer om jouw aanbod heen kunnen. Geen quick fixes en one size fits al aanpak, maar een duurzame strategie vanuit de kern van jou & jouw bedrijf.

Zodat jij jezelf durft te laten zien hoe je écht bent. Waardoor je durft te kiezen voor meer groei, energie, plezier, balans en vrijheid. En jij jouw klanten het allerbeste helpt (zij niets anders meer willen) en de wereld een stukje mooier maakt.

Door mijn BAAS in business methode (Brein, Aandacht, Aanbod & Strategie) groei je van binnenuit naar buiten op een duurzame manier. Je doorbreekt jouw plafond en ervaart meer rust, voldoening en groei. Niet alleen op business vlak, maar ook persoonlijk maak je een simpele, maar grote transformatie door. Zodat jij impact kan maken met datgene waar jij rete goed in bent.

Is het tijd voor een bold move? Ben je klaar met het spel klein te spelen? Klaar om door je omzetplafond heen te breken en meer fun en voldoening uit je business te halen? It’s time for some big impact!

Tijd om jouw CEO rol echt te pakken en naar het volgende niveau te groeien! Tijd om een BAAS in business te worden.

Leuk Rosanne, maar wat krijg ik nou precies?

Het BAAS in business traject is een mix van een persoonlijk 1:1 traject, de kracht van een groep & de vibes van een community 🔥

Ik zou het eigenlijk geen traject willen noemen, want het is zoveel meer. Het is een gevoel, een beleving, experience. Eentje waardoor jij die sprong nu echt durft te wagen en GROOTS gaat.

Het commitment gaan we 6 maanden samen aan.

Wat is de investering you ask? 7 termijnen van 500,-. Je mag ook in één keer betalen als je dat liever wil.

In het BAAS in business traject is er geen ontkomen meer aan dat jij gaat groeien. The real you zijn. En dat wil jij.