In gesprek met social media ads specialist Lisa van Heusden

Adverteren op social media. Het werkt mega goed, maar niet altijd voor iedereen. Waar ligt dat aan? Wat is goed om te weten als je gaat adverteren? Voor wie is adverteren slim? En wat is echt een no-go? In deze aflevering interview ik social media advertentie specialist Lisa van Heusden.

Liever als podcast luisteren? Luister hier de podcast op Apple, Google of Spotify.

Lisa van LVH Marketing is social media ads expert. Zij weet je alles te vertellen over adverteren op Instagram en Facebook. Voor verschillende ondernemers neemt zij het adverteren helemaal uit handen, zodat jij kan doen waar je het aller beste in bent: de leukste klanten helpen. Meer weten over adverteren op social media of wil je dit uitbesteden? Dan kan je bij haar terecht! Je volgt haar op Instagram via @lisa.vanheusden.

We hebben het over het ondernemerschap en adverteren. Hoe is zij gegroeid? Welke stappen heeft ze in haar business gezet en wat zijn haar dromen en doelen? En natuurlijk vertelt ze jou meer over adverteren op social media. Wanneer is dit een goede stap ik jouw business? Hoe zet je het slim in? Je hoort het allemaal in deze aflevering.

Meer weten over Lisa? https://www.lvhmarketing.nl

En zou jouw marketing strategie eerst nog wel wat scherper mogen voordat je aan adverteren begint? Vraag dan een gratis strategie sessie bij me aan. Dan kijken we samen waar jouw grootste groei ligt.

Plaats een reactie