Interview met business coach Deisy Amelsbeek – Hoe blijf je stappen zetten?

Als ondernemer ben je helemaal zelf verantwoordelijk voor jouw bedrijf. Aan de ene kant super fijn, maar dat kan ook juist het lastige zijn. Want wat doe je als je even helemaal vast zit? Hoe zorg je dat je in beweging blijft? Stappen blijft zetten? Ook als het even tegenzit? Deisy neemt ons mee in hoe zij zo snel heeft kunnen groeien, welke stappen zij heeft gezet en wat haar helpt om in beweging te blijven.

Liever als podcast luisteren? Luister hier de podcast aflevering #15 op Apple, Google of Spotify.

Deisy is business strateeg, verliefd op marketing & neuropsychologie en een heerlijk enthousiaste dame om mee te kletsen. Ze begon als copywriter waar ze al snel succesvol in was, maar voelde dat ze meer kon en wilde doen. Nu helpt ze online ondernemers om een succesvolle business neer te zetten. Dit doet ze nog steeds vooral 1:1 en daarmee groeit ze hard. Ging dit allemaal gemakkelijk en vanzelf? Zeker niet. Keer op keer is ze gecommit aan haar doelen en durft ze grote stappen te nemen.

In dit interview ga ik met haar in gesprek over hoe zij zo snel heeft kunnen groeien, welke stappen zij heeft gezet en wat haar helpt om in beweging te blijven. Je leert:

  • Welke oh zo belangrijke vorm van marketing veel ondernemers overslaan
  • Hoe je meer zelfvertrouwen krijgt
  • Wat je helpt om in beweging te blijven en stappen te zetten
  • Hoe je in een flow komt
  • Wat Deisy elke avond tegen haarzelf zegt, waardoor ze zo hard kan groeien

Een heerlijk gesprek met een boel waardevolle tips en verhalen, al zeg ik het zelf ­čśë

Je vindt Deisy online op: http://deisyamelsbeek.nl

Plaats een reactie