Interview met webdesigner Marloes (Lets get Loes) – Hoe zorg je dat je opvalt?

Je website is natuurlijk een belangrijk element in je onderneming. Hoe zorg je er voor dat het geen saai en blokkerig geheel wordt? Welke elementen mogen niet ontbreken? Marloes neemt ons mee in haar ondernemerslessen en vertelt ons meer over websites, WordPress en Divi. In twee jaar tijd wist ze te groeien van startend webdesigner naar kleurrijke en opvallende ondernemer die haar ideale klant aantrekt. Hoe deed ze dat? En hoe kan jij dat (o.a.) met je website doen?

Liever als podcast luisteren? Luister hier de podcast aflevering #14 op Apple, Google of Spotify.

Marloes maakt websites voor kleurrijke ondernemers die zich óók graag onderscheiden van de eenheidsworst online. Na haar studie wiskunde docent is ze eerst in de bèta hoek blijven hangen, maar uiteindelijk koos ze toch voor haar creatieve kant! In 2019 nam ze de sprong om totaal wat anders te doen: CV’s op maat maken. Daar merkte ze al snel de klanten (freelancers) ook wel een toffe website konden gebruiken. Zo rolde ze in het webdesign, en hoe! Inmiddels weet ze zichzelf sterk neer te zetten en trekt ze haar lievelingsklanten aan door net een beetje (of liever heel veel) anders te zijn. Met haar kleurrijke website ontwerpen helpt ze jou graag je te onderscheiden van de rest. Liever zelf doen? Ze heeft onlangs ook een toffe training over Divi ontwikkeld! Je volgt Marloes op Instagram via @lets_get_loes.

We kletsen over hoe zij haar eerste klanten vond en haar cursus lancering. Natuurlijk geeft ze ons ook fijne tips over welke elementen niet mogen ontbreken op je website. En last but not least dé tip om je als ondernemer te onderscheiden.

Je vindt Marloes online op: https://letsgetloes.nl

Kan jouw marketing strategie en aanbod eerst nog wel wat aangescherpt worden voordat je jouw website update? Vraag dan een gratis strategie sessie bij me aan. Dan kijken we samen waar jouw grootste groei ligt.

Plaats een reactie