Klaar om je lancering een SUCCES STORY te maken?

🚀 Rust in je agenda, hoofd en leven. En meer moneysss op je bank. Door opschalen, NLP en lanceren.

Hoe groei je verder als je al aan je urenplafond zit? Hoe creëer je tijd om dat aanbod ook echt goed neer te zetten? Hoe geef je je business zó vorm dat je meer omzet, vrijheid én plezier hebt?

Nog harder werken gaat niet werken. Wat dat wel? 👇🏻

FUN in business

Nog even hard werken, en straks meer vrijheid, dacht je…

En jij weet ook wel: Dit is niet de bedoeling!

Tijd om op te schalen door lanceren! 🚀 De favoriete strategie van mij en mijn klanten. 

Een lancering is gemakkelijk voor te bereiden. Van tevoren nadenken over de strategie en planning, creëren en doen. En als het eenmaal staat & loopt, kan je het nagenoeg kopiëren en plakken van de vorige keer. Want ja je kan precies hetzelfde doen.

Alleen wat groter inzetten zodat het steeds leuker wordt. Precies dát vind ik zo heerlijk aan lanceren. Want waarom het jezelf moeilijk maken als het ook gemakkelijker kan?

Jij wil jouw ideale lancering neerzetten, waardoor je bedrijf onbeperkt kan groeien

Wat klanten zeggen

Zo kan ik relaxt reizen

Lanceren zorgt er voor dat ik kan doen wat mijn ideale leven is. Want as we speak zit ik voor 6 maanden in Costa Rica. Het reizen is heel belangrijk voor mij en mijn partner. (Ik heb hem zelfs in Costa Rica ontmoet.) Dus daar creëer ik mijn bedrijf OMHEEN.

Elke fase van een lancering kan ik precies zó plannen als mij uitkomt. Juist omdat een lancering uit verschillende fases bestaat, de een wat drukker dan de ander, komt het precies uit zoals ik wil.

Na het doen van 15+ lanceringen in mijn eerste kalligrafie bedrijf, mijn eigen bedrijf én samen met klanten, (van €2.000 tot €120.000) weet ik precies wat belangrijk is en wat niet om er een succes van te maken!

Jouw dromen hoeven geen dromen voor later te zijn

Met het LAUNCH Succes Story traject ligt het nú al binnen handbereik. In dit traject begeleid ik je in 4 maanden tijd naar een business lanceer strategie die past bij jouw ideale leven. Met een mooie omzet, de leukste klanten en vanuit rust en plezier.

Of dat nou €10.000 omzet per maand is terwijl je ook elke middag je kids uit school haalt, of dat je het perfecte team om je heen bouwt, zodat jij alleen nog hoeft te doen waar jij goed in bent. Of zoals ik vaker naar het buitenland wil. Jouw bedrijf en leven, jouw voorwaarden. In het traject ligt de focus op én een sterke lancering strategie ontwikkelen én duurzame groei van binnenuit. Want daar zit de winst.

In LAUNCH Succes Stories neem ik je mee hoe je met lanceren een slimme, lange termijn strategie neerzet.

Waarmee je rust, succes en vrijheid in je business en leven creëert.

Lanceren plan je gemakkelijk om vakanties en belangrijke momenten heenJe hebt scherpere deadlines, zodat je minder uitstelt en na de deadline echt een momentje hebt om iets te vieren.

Je creëert veel meer momentum voor je publiek, waardoor zij sneller kopen.

Daardoor wordt ondernemen veel leuker, uitdagend én krijg je meer rust in je hoofd. Een leuk spelletje!

Wat het LAUNCH Succes Stories traject?

4 maanden aan de slag om in 4 stappen meer omzet te creëren met lanceren 🚀.

Stap 1
Je aanbod aanscherpen en alles klaarmaken voor verkoop. Denk aan je salespagina, planning, prijs en marketing strategie. Zodat je daar later niet meer aan hoeft te denken.

Stap 2
Hier gaat het helemaal over goede content creëren richting conversie. Je leert hoe je de overtuigingen van jouw doelgroep kan ombuigen, zodat ze zich bewust worden van het probleem. En en de eerste stappen maken richting jouw oplossing.

Stap 3
Deze fase gaat om sales. Je hebt jouw ideale klant door de hele customer journey geleidt en ze zijn klaar om klant te worden! Zij snappen dat jij de beste oplossing geeft.

Stap 4
Dan heb je jouw aanbod natuurlijk waar te maken. Je verzameld reviews en verbeterd of vult aan waar nodig. Ook kijk je terug op je cijfers en strategie. Zodat je de volgende lancering nóg beter neerzet.

Dit krijg je allemaal

Het LAUNCH SUCCES STORIES traject bestaat uit 5 elementen: Dit krijg je allemaal:

Hier gaan we het allemaal over hebben:


Alles om jouw bedrijf klaar te maken voor verkoop

• Je leert aan welke elementen je aanbod moet voldoen om goed te verkopen.

• Je hebt een briljante belofte helemaal scherp

• We maken een goed, compleet plan voor je doelen, omzet en aantal klanten. Je leert over resultaat doelen, strategische doelen en procesdoelen. 🎯 En hoe je die juiste doelen stelt.

• Je krijgt alle tips over de inhoud van jouw passende marketing strategie.

• Je krijgt handige templates voor de planning, strategie en salespagina, zodat je jouw sausje hierover heen kan gooien. Zonder het wiel opnieuw te hoeven uitvinden.Hier leer je alles over goede content schrijven.

• Je leert welke 3 content fases er zijn en hoe / wanneer je ze inzet. ✍️

• Een stukje psychologie & NLP technieken 🧠 zodat je leert hoe jij de (verkeerde) overtuigingen van jouw publiek ombuigt.

• 50+ templates met voorbeelden van content voor elke fase + opzet die je voor je eigen aanbod zo kan invullen.In deze fase draait alles om de verkoop van jouw aanbod.

• We maken de inhoud van jouw ‘conversie event’ scherp (denk aan masterclass, event, challenge, weggever, etc)

• Je leert hoe je jouw doelgroep kan aanspreken via bv DM, mail, belletje om een gesprek aan te gaan.

• Sales training zodat jij super leuke gesprekken gaat voeren. 🤑

• Templates voor een goed salesgesprek (nee niet zo’n saai stramien wat je opleest), een werkboek met vragen om verkoop teksten te schrijven + e-mail structuur.

• Heel veel aanmoediging en feedback zodat je alles uit deze fase gaat halen. 🔥De finishing touch. Je gaat natuurlijk je klanten helpen aan wie je het aanbod hebt verkocht +  reflectie zodat de volgende lancering nóg beter gaat.

• Je weet hoe je de beste reviews verzameld. En de meeste response krijgt.

• Je leert welke cijfers 🔢 belangrijk zijn om er bij te pakken, om goed overzicht te creëren.

• De beste manier om te reflecteren op je lancering. 🚀

• Nieuw plan maken voor de volgende lancering.

• Templates voor slimme vragen en tips hoe jouw klanten ook echt iets met jouw aanbod doen. (Denk aan een cursus dat ze écht gaan volgen).En allerlei handige documenten, invul templates, opzetjes, etc. Zodat jij het wiel niet hoeft uit te vinden. Denk aan:

• Templates voor je salespagina.

• Templates voor mail automatisering.

• Handige links voor programma’s die je kan gebruiken.

• 50+ templates om goede conversie content te schrijven.

• Planning template, zodat je alleen nog maar jouw data hoeft toe te voegen.

• Strategie opzet, zodat je die in 10 minuten klaar hebt.

• Sales gesprek tips & vragen template zodat je leuke en goede gesprekken voert (en nee niet een standaard template die je opleest).


En nog veel meer, zodat het je rete veel tijd scheelt + een veel groter resultaat haalt.

Ready for launch?

Eerst nog even kletsen?

Boek dan een gratis en vrijblijvend gesprek in.

Nog meer mooie woorden

Review BAAS in business Rosanne Boxum
Schetsfabriek

“Inmiddels coacht Rosanne mij nu een aantal jaar, sinds de beginfase van mijn bedrijf in 2021 tot nu toe. En wauw, wat een stappen heb ik gezet mede dankzij haar.

De groei in mijn bedrijf is fijn als het privé ook goed gaat. Ik heb de stap naar online cursussen gezet, ze helpt mij met lanceren en ik ben heel trots dat ik dat allemaal heb weten neer te zetten afgelopen jaar! Meer dan 300 cursisten mogen verwelkomen in mijn cursussen, zo tof!”

Stefanie – Zakelijk tekenaar Schetsfabriek

“De reden waarom ik het zo fijn vind om met Rosanne samen te werken is omdat zij constant een spiegel voorhoudt. Ze stelt precies de juiste vragen op het juiste moment.

Dit heeft me emotioneel een hele hoop opgeleverd, maar ook praktisch. Nadat we mijn aanbod anders hebben neergezet en ik salesgesprekken als een ‘ander mens’ ging voeren, verkocht ik meteen het eerste traject van €4.000. En de inhoud van mijn aanbod is nog niet eens helemaal ready! “

Nikki Schild – By Nik, full service content management

Nikki By Nik

Voor wie is LAUNCH Succes Stories?
Hier wil je bij zijn als:

 

Je werkt al een tijdje 1:1 maar wil meer mensen bereiken. Je zit aan je urenplafond en vol in je hoofd. Dus hoog tijd om je bedrijf en aanbod anders neerzetten.

Je hebt al een schaalbaar aanbod, maar het verkoopt niet zo lekker als je wil. Je zit al op de goede weg, maar het mag echt wel groter.

Een strak plan en strategie om je bedrijf anders neer te zetten heb je ergens op papier gekrabbeld. Maar de waan van de dag komt tussendoor. Je werkt veel ad-hoc. De to do lijst komt nooit tot een einde. Je weet dat je anders wil en kan. Maar waar begin je?

Jouw omzet is niet steady of voorspelbaar. De ene maand on top of the world, de andere maand zakt het weg. Dat wil je anders doen.

En in the end heb je weinig tijd voor je familie, vrienden en jezelfDruk druk druk en altijd een lange to do lijst.

 

Is this you?

LAUNCH Succes Stories

LIVE online groepstraject

BAAS in business uurtje factuurtje vrijheid event

Inclusief:

Kortom: Alles wat je nodig hebt voor een veel groter resultaat, zonder zweet en tranen, en vooral: een short cut in tijd.

Investering: van 1997,-
Nu voor maar
1777,-

FAQ

Yes dat kan. Het traject kan je in 1, 2 of 3 termijnen betalen. Wil je dat? Stuur dan even een mailtje naar hallo@rosanneboxum.nl

De sessies zijn elke keer op dinsdag, om 14.00 uur (onder voorbehoud).

Kan je er niet bij zijn? Ja kan de replay kijken en vooraf altijd je vragen sturen.

Als je echt dedicated bent, wil je natuurlijk bij elke sessie aanwezig zijn (elke week 1,5 uur). Daarnaast is het handig als je elke week zo’n 4 uur reserveert om de opdrachten te doen, je planning te maken, marketing, sales etc.

Dus wil jij echt resultaat halen binnen 4 maanden? Investeer dan zo’n 5 uur per week, inclusief marketing die je als het goed is altijd al deed 😉

Eerst nog even kletsen?

Boek dan een gratis en vrijblijvend gesprek in.