Ben jij er klaar voor om echt BAAS in business te worden? Klaar voor jouw 10.0 versie?

Groots durven dromen, groots durven kiezen en groots durven doen. Je grootsheid omarmen, zonder consessies. Opvallen, gewoon, puur zoals jij bent. Vanuit vertrouwen vol gaan voor groei, vrijheid en fun 🎉.

Jij weet wel dat je goed bent in wat je doet. Time to show it babe!

Jij bent klaar om er 100% voor te gaan!

Je hebt een prima omzet, maar je bent toe aan meer groei, steady omzet en uitdaging. Wat je nu hebt staan is leuk, maar je weet dat er meer in jou zit!

Je laat je nog veel leiden door je volle agenda & klanten, werkt hard en voelt niet Ă©cht die vrijheid.

Je bent ambitieus en wil groeien, maar vind het lastig om focus te houden. Je hebt wel doelen en plannen, maar vaak komen er toch weer andere dingen tussendoor.

Herkenbaar?

  • Je hebt grote dromen, maar je week vult zich elke keer met klanten en dezelfde kleine klusjes.
  • Je weet dat je bepaalde dingen anders mag doen of loslaten, maar vind dat nog spannend.
  • Je huidige strategie heeft je ver gebracht. Maar je voelt dat er wat anders nodig is voor het volgende niveau.

Tijd voor meer overzicht en focus, zodat jij duurzaam, vanuit rust kan groeien.

In dit intensieve 1:1 traject zorg ik dat jij:

• Het fundament van je business en verdienmodel(len) aanscherpt

• Duidelijke doelen en een plan hebt HOE je dat gaat halen

• Accountable wordt gehouden zodat je niet meer het gevoel hebt het alleen te moeten doen

• Meer overzicht, focus en structuur krijgt zodat je vooral dat ene gaat doen wat jou écht laat groeien en je grip voelt op jouw resultaten

• Dicht bij jezelf blijft, in balans, maar ook mentaal de stap zet om de persoon te zijn die jouw doelen kan halen

De basis van elk traject

Overzicht & strategie

In de CEO kick-off sessie maken we een Business Blauwdruk, zodat je inzicht krijgt aan welke knoppen je mag draaien. We scherpen jouw doelen aan en maken een actieplan voor de komende maanden.

Focus

Grote doelen en plannen, YES! Maar die zijn niets waard zonder meetbare target en concrete acties. Ik zorg voor accountability en houd je scherp. Zodat je niet wordt tegengehouden door je eigen bullsh*t.

Human Design

Rust & balans

Meer omzet is mooi, maar het gaat uiteindelijk om de winst. Niet alleen in geld, maar ook in tijd & energie. Jij durft strategisch grote stappen te nemen vanuit je intuĂŻtie.

Ik nodig je uit om als CEO naar je business te kijken. Om groots te durven denken Ă©n doen omdat jij 100% in jezelf gelooft. Zodat je vanuit overzicht, focus en rust kan ondernemen. Op een manier die bij JOU past.

Voor wie is dit traject?

6/12 maanden traject

Kickstart: CEO strategie sessie op locatie
Eerst terug naar de basis. We gaan opnieuw kijken naar jouw aanbod, businessmodel, mindset, doelen en marketing strategie. Welke knoppen zitten er aan de achterkant van jouw bedrijf en waar mag het scherper? Je komt thuis met jouw Business Blauwdruk overzicht en een duidelijk, op maat gemaakt actieplan. Inclusief lunch, in omgeving Zwolle.

6 of 12 maanden 1-op-1 coaching
Na de kickstart kun je het actieplan gaan uitwerken. Ik zorg voor accountability, het aanscherpen van je communicatie en motivatie. Elke 2x per maand spreken we elkaar. Dat kan via Zoom, wandelend aan de telefoon of in real life bij mij op kantoor.

Persoonlijke support
Tijdens ons traject support ik jou elk moment! Ook tussen onze calls door. Je mag mij álles vragen. Inhoudelijke feedback op teksten of voorstellen, tips en steun als je in een dipje zit of een praktische vraag. Via Telegram (soort WhatsApp) kan je mij elk moment een berichtje sturen en hoef je het niet langer alleen te doen.

Rosanne Boxum business coach creatieve ondernemers

Over Rosanne Boxum

Analytisch & praktisch – Ik overzie situaties en begrijp snel hoe dingen werken. Ik houd van vragen stellen over hoe en waarom. Van systemen, processen en strategieën doorgronden, om deze vervolgens te vertalen naar een logisch stappenplan of blauwdruk waar je mee aan de slag kunt. Hierdoor maak ik snel de vertaalslag van kennis naar praktische toepassing.

Leergierig – Student of life. Ik hou van nieuwe dingen leren en zet nieuwe kennis het liefst gelijk in voor mijzelf en mijn coachees.

Gevoelig – Een bepaalde sfeer of emoties voel ik snel aan. Dit geeft mij nog meer inzicht in een situatie en hoe mensen zich voelen. Het liefst verbind ik het praktische met het spirituele.

Ben jij er klaar voor? Let’s meet!

Ben jij op zoek naar een coach die met je meedenkt, je overzicht en structuur geeft? Jou helpt om vanuit de binnenkant een sterker bedrijf neer te zetten?
 
Je een schop onder je kont geeft en je op dagelijkse basis praktische business & marketingtips geeft?

Investering 
6 mnd: 7 termijnen van 500 euro
of
12 mnd: 12 termijnen van 500 euro

Voor we een traject aangaan, hebben wel altijd eerst een vrijblijvende strategie sessie. Dan krijg je direct al een paar fijne tips en kijken we of het een match is.

Foto’s door Share Fotografie / Duy vu Dinh / Masterpiece