Over Rosanne

Rosanne Boxum Business en marketing coach

Jouw cheerleader

Ik help jou om je bedrijf vanuit focus en overzicht te laten groeien, zodat je meer rust en voldoening ervaart. Dat doe ik als marketeer, gids, cheerleader, adviseur en mentor. 

Niet door meer en moeilijkere dingen te doen, maar met simpele en praktische strategieën en acties. Zodat je alles uit het leven en je bedrijf kunt halen wat er inzit. En winst ervaart, niet alleen in geld, maar ook in tijd en energie.

Analytisch & praktisch – Ik overzie situaties en begrijp snel hoe dingen werken. Ik houd van vragen stellen over hoe en waarom. Van systemen, processen en strategieën doorgronden, om deze vervolgens te vertalen naar een logisch stappenplan of blauwdruk waar je mee aan de slag kunt. Hierdoor maak ik snel de vertaalslag van kennis naar praktische toepassing.

Leergierig – Student of life. Ik hou van nieuwe dingen leren en zet nieuwe kennis het liefst gelijk in voor mij en mijn coachees.

Gevoelig – Een bepaalde sfeer of emoties voel ik snel aan. Dit geeft mij nog meer inzicht in een situatie en hoe mensen zich voelen. Het liefst verbind ik het praktische met het spirituele.

Wat anderen over mij zeggen

Rosanne helpt op een persoonlijke manier je doelen en dromen op een rijtje te krijgen.  Ze zorgt ervoor dat je op je gemak bent en creëert een gezellige en fijne sfeer tijdens een sessie.

Ze denkt mee, geeft advies maar legt de antwoorden niet in je mond waardoor ze echt dicht bij jou blijft. Na een sessie schrijft ze uit wat er besproken is en geeft ze passende opdrachten om aan te werken. Rosanne heeft ervoor gezorgd dat ik nu een overzichtelijk beeld van mijn bedrijf doelen heb met fijne handvaten om hier stapsgewijs naar toe te werken.

– Dorien (Social media marketeer)

Mijn verhaal

Als kind was ik al goed in dingen begrijpen. Vakken als rekenen, wiskunde en natuurkunde gingen mij met gemak af. Op de havo dacht iedereen dat ik voor het NT (natuur & techniek) profiel zou kiezen. Toch koos ik voor EM (economie & maatschappij) met een unieke combi: Kunst.

Creativiteit heeft mij altijd al aangetrokken. Samen met mijn zus spendeerde ik dagen aan tafel met het inplakken van foto’s (scrapbooken). Ik heb jaren dwarsfluit gespeeld en probeer nu de gitaar onder de knie te krijgen.

Het was dan ook geen gekke keuze toen ik, na een half jaar pabo, toch voor de opleiding Communicatie & Multimedia Design koos.

Het leven is de echte leerschool
De jaren na mijn studie hebben mij eigenlijk pas echt veel geleerd. Mijn leven draaide tot dan toe volledig op ratio. Hard werken voor hoge cijfers, alles tot in detail uitstippelen en niets aan toeval overlaten.

Een relatie van 6 jaar die uitging, lichte depressie en bijzondere groepsreis naar Zweden waren nodig om in te zien dat ik meer mijn gevoel en intuïtie mocht volgen. Een mindfulness cursus in 2014 was de start van een spirituele ontdekkingstocht.

Human Design
Het viel voor mij pas echt allemaal samen toen ik Human Design leerde kennen. Een systeem gevormd uit verschillende stromingen en systemen: Kwantummechanica, biochemie, genetica, sterrenkunde, astrologie, de Chinese I Tjing, de joodse kabbala en hindoeïstische chakraleer.

Ik leerde veel meer naar mijn eigen design leven als Human Design Projector. Alles wat ik eigenlijk ergens wel wist, maar nooit zo begreep, VOELDE ik nu opeens. Alle puzzelstukjes vielen op z’n plek.

Waar ik vroeger gewend was vooral veel te doen, weet ik dat ik nu meer mag focussen op het zien. Op het zijn van een coach, manager en gids om anderen inzicht te geven.

Ik help het liefste andere ondernemers met finetunen en aanscherpen van wat er al is. Lekker praktisch vanuit overzicht, focus en strategie, maar altijd met jouw intuïtie als gids.

Kennis

De afgelopen 10 jaar deed ik op veel verschillende vlakken kennis op.

Opleiding pabo (0,5 jaar)
Voor de klas staan, presenteren, diverse werkvormen, lesplan schrijven, drama.

Opleiding Communicatie & Multimedia Design (CMD)
Marketing, event management, grafisch ontwerp, coderen, programmeren, communicatieplannen & journalistiek.

Bij diverse werkgevers (o.a. voor The Post)
Contentmarketing, grafisch ontwerp, marketing, event management.

In 30+ cursussen, workshops en trajecten
E-mailmarketing, adverteren, contentmarketing, lanceren, e-learning, video marketing, storytelling, productiviteit, SEO, sales, leiderschap, beleggen, universele wetten, reiki en mindfulness.

Duurzaam groeien, vanuit een ijzersterke basis

Wil jij groeien met je bedrijf, maar voel je dat je tegen een glazen plafond aanzit? Grote stappen zetten, maar weet je niet waar te beginnen? Niet meer keihard doorknallen, maar vanuit de binnenkant een sterk bedrijf neerzetten?
 
Als marketeer en coach help ik je graag om jouw onderneming naar het volgende niveau te tillen.