Wat anderen zeggen

Praktische resultaten vanuit groepstrajecten, workshops en 1:1 klanten

Schetsfabriek

Inmiddels coacht Rosanne mij nu een aantal jaar, sinds de beginfase van mijn bedrijf in 2021 tot nu. En wauw, wat een stappen heb ik gezet mede dankzij haar. Doordat ik nu zo’n tijd met haar samenwerk kent ze mij goed en zorgt ze door haar scherpe vragen er altijd weer voor dat ik mezelf blijf uitdagen, grootser denk en stappen zet – ook al vind ik dat heel spannend.

Elke keer opnieuw. Ik voel me sterker en Rosanne heeft ook veel oog voor het persoonlijke vlak. De groei in mijn bedrijf is fijn, als het privé ook goed gaat. Ik heb de stap naar online cursussen gezet, ze helpt mij met lanceren en ik ben heel trots dan ik dat allemaal heb weten neer te zetten afgelopen jaar! Meer dan 300 cursisten mogen verwelkomen in mijn cursussen, zo tof! 

– Stefanie, Schetsfabriek

“Wat het me nu al heeft gebracht is dat ik veel meer de waarde ben gaan inzien van wat ik te brengen heb aan ondernemers. De waarde van mijn tekeningen. En dat ik daar echt wel voor mag staan.

Wat ik vind dat zij heel goed doet is dat ze echt de juiste vragen weet te stellen, waardoor je zelf heel erg aan het nadenken wordt gezet. En uiteindelijk zelf ook tot het antwoord komt. Dat biedt zoveel waarde. Je leert jezelf daardoor ook veel beter kennen.” 

Frances Blomberg – Zakelijk tekenaar

“Ik ben met Rosanne gaan samenwerken omdat ik merk dat ik in mijn bedrijf super veel plezier en energie haal, maar daar nog net even een stapje bovenop wil doen.

Op momenten dat je het in je persoonlijke leven soms wat lastiger hebt, dan merk je dat Rosanne net even de goede dingen tegen je kan zeggen. Waardoor je die stap persoonlijk ook kunt maken. En dat het niet alleen op zakelijk gebied coaching is, maar echt heel menselijk. Het gevoel dat je als ondernemer gezien wordt denk ik.” 

Anke Huizinga – Muurschilderingen & raamillustraties

Review BAAS in business Rosanne Boxum

“Voordat ik bij Rosanne instapte, liep ik vooral tegen marketing gerelateerde dingen aan. Maar ik vind het ook heel fijn dat ze mij kan helpen met de basis van mijn bedrijf. En mij als ondernemer en als persoon. Ik vind de accountability ook heel fijn. Rosanne hoeft mij niet eens te pushen om een berichtje te sturen, maar omdat ik weet: iemand let toch en beetje op me… verzet ik veel meer werk. En denk ik dat ik veel meer stappen zet. Ik verzet het werk nu echt.” 

Marijn van Trierum – Days of Content, social advertising expert

BAAS aanbod schaalbaar aanbod maken, prijs bepalen belofte maken
Nikki By Nik
“De reden waarom ik het zo fijn vind om met Rosanne samen te werken is omdat zij constant een spiegel voorhoudt. Ze stelt precies de juiste vragen op het juiste moment.
 
Dit heeft me emotioneel een hele hoop opgeleverd, maar ook praktisch. Nadat we mijn aanbod anders hebben neergezet en ik salesgesprekken als een ‘ander mens’ ging voeren, verkocht ik meteen het eerste traject van €4.000. En de inhoud van mijn aanbod is nog niet eens helemaal ready! “
 
Nikki Schild – By Nik, full service content management
Rosanne helps me stay focused on what’s important in my business and in my life. We’ve had single conversations that led me to lock down investments that doubled my company’s total funding (investment of $50.000). Rosanne is great at understanding what I need.” 
 
Patrick Kelly – CEO of Frontly 
Patrick Kelly CEO Frontly

Zakelijk succes is pas leuk als je persoonlijk en mentaal ook fit bent. Daarom zeggen mijn klanten ook dit: