“WAUW het was zo’n bijzondere dag! Dankjewel voor alle, nu al meer dan het geld waard en ben zo benieuwd wat het komende jaar nog meer gaat brengen. Gelijk een mega stap gezet en fijne sfeer in de groep.”

– Kirsten over de livedag + traject

Live event:
Verkoop jouw goud!

Jij bent uniek. Dus waarom jouw bedrijf nog niet? Weg met oninspirerende verhalen en terughoudendheid. 

  • Ontdek waar jouw unieke goud zit, waardoor je vanuit rust en plezier kan ondernemen.
  • Leer hoe je een simpel aanbod op jouw eigen manier positioneert als expert en meer klanten kan helpen.
  • Master deze ene skill waardoor klanten voor jou kiezen en prijs geen issue meer is.

Live event – 4 november

Live event:
Verkoop jouw goud!

Jij bent uniek. Dus waarom jouw bedrijf nog niet? Weg met oninspirerende verhalen en terughoudendheid. 

  • Ontdek waar jouw unieke goud zit, waardoor je vanuit rust en plezier kan ondernemen.
  • Leer hoe je een simpel aanbod op jouw eigen manier positioneert als expert en meer klanten kan helpen.
  • Master deze ene skill waardoor klanten voor jou kiezen en prijs geen issue meer is.

Live event – 4 november

Als het aankomt op je bedrijf denk je: Hoe ga ik ooit verder groeien?

Ik weet het nog goed. Het was 1,5 jaar geleden. Ik stond bij mijn persoonlijke coach en we deden een oefening waarbij ik mijn tijdlijn afliep. Elke stap zou een paar jaar verder zijn. 

Stap 1: 30 jaar. Ik werk lekker door en mijn bedrijf groeit steeds verder. Stap 2: 40 jaar. Nog steeds hard aan het werk en ondertussen is er een gezinnetje. Stap 3: 50 jaar. Al dat harde werk begint z’n tol te eisen. Maar ik houd vol: nog even en dán echt genieten. Stap 4: 60 jaar…

Moe. Leeg. Op. Een leeg hart. Alle plezier was uit me. En ik dacht: waar doe ik dit eigenlijk allemaal voor?

Die ratrace waar ik zo hard van aan het wegrennen was, had me ingehaald. Ik was er ingetrapt. Elke keer dacht ik: Ja, maar nu nog even hard werken. En: deze cursus/trucje/marketingmanier gaat wél echt werken! Het is ook zo leuk, dus ik creëer weer wat nieuws! Mijn klanten hebben me nodig, dus ik geeft echt alles. 

Ik behaalde mijn doelen – check ✅ – en denderde vervolgens in één streep naar de volgende mijlpaal.

Ik was vanalles aan het doen. Had mn bedrijf netjes opgebouwd volgens ‘de regeltjes’. Denk aan een funnel waar ik ruim 5.000 mensen in had. Social media met 3.500 volgers. Goed vindbaar op Google, waardoor ik elke dag zonder advertenties 10 leads binnenkreeg. Ik haalde €7.000 omzet naast mijn parttime baan als marketeer. Als je zocht op kalligrafie kon je niet om mij heen. Ik had mijn expert positie en hielp heel veel mensen.

Maar naarmate m’n omzet steeg, voelde ik me steeds minder. Plezier in mijn leven? Geen tijd voor. 

Mijn energie was weg. Mijn passie. Mijn vuur. Ik had een monster gebouwd volgens regeltjes van anderen. En was vooral heel veel aan het geven aan anderen. In plaats van te beginnen bij mijn eigen hart, intuïtie en innerlijk weten. En dán pas naar de klanten en strategie.

Waardoor ik niet meer écht genoot van mijn bedrijf. Ik was constant aan het geven en dacht te weinig aan mijzelf.

Sindsdien heb ik het roer radicaal omgegooid.

Toen richte ik mijn aandacht op de binnenkant en ging helemaal terug naar de kern: Wie wil ik zijn? Waar word ik nou écht blij van? Wat gaat me moeiteloos af? Met wie wil ik het allerliefste samenwerken? En wie wil er ook daadwerkelijk betalen voor wat ik doe?

Toen vielen de puzzelstukjes op hun plek. Ineens haalde ik moeiteloos €10.000 omzet met mijn kalligrafie bedrijf. Zowel met grote opdrachten als kleine cursussen, en twee maanden later tikte ik met mijn coaching bedrijf de €10.000 aan terwijl ik mijzelf gunde om 3 weken op vakantie te gaan. En ik mijn klanten nog beter kon helpen omdat ik lekkerder in mijn vel zat. Wat een eyeopener: zo kan het dus ook!

Mijn reis naar binnen leerde mij hoe ik op een simpele, strategische en duurzame manier mijn bedrijf kon laten groeien. En die inzichten en ervaringen zet ik nu in om ondernemers zoals jij hun eigen plafond te laten doorbreken. Want jij wil niet meer dóen; je wil meer resultaat halen. Zonder jezelf daarbij te verliezen. Help ik je graag bij.

Toen richte ik mijn aandacht op de binnenkant en ging helemaal terug naar de kern: Wie wil ik zijn? Waar word ik nou écht blij van? Wat gaat me moeiteloos af? Met wie wil ik het allerliefste samenwerken? En wie wil er ook daadwerkelijk betalen voor wat ik doe?

Toen vielen de puzzelstukjes op hun plek. Ineens haalde ik moeiteloos €10.000 omzet met mijn kalligrafie bedrijf. Zowel met grote opdrachten als kleine cursussen, en twee maanden later tikte ik met mijn coaching bedrijf de €10.000 aan terwijl ik mijzelf gunde om 3 weken op vakantie te gaan. En ik mijn klanten nog beter kon helpen omdat ik lekkerder in mijn vel zat. Wat een eyeopener: zo kan het dus ook!

Mijn reis naar binnen leerde mij hoe ik op een simpele, strategische en duurzame manier mijn bedrijf kon laten groeien. En die inzichten en ervaringen zet ik nu in om ondernemers zoals jij hun eigen plafond te laten doorbreken. Want jij wil niet meer dóen; je wil meer resultaat halen. Zonder jezelf daarbij te verliezen. Help ik je graag bij.

Iets houd je nu nog tegen

Je wil wel meer mensen helpen. Maar je loopt tegen je eigen plafond aan. In je uren, in je inspiratie, in je energie...

Er zijn twee smaakjes: Of je doet nu vooral dingen op gevoel. Op toeval. Met maniertjes die je voorbij ziet komen bij anderen of maar net ‘waar je zin in hebt’. En je laat je agenda vooral leiden door klanten. Werkt redelijk, maar je mist continuïteit, overzicht en rust. Een sterk eigen plan en strategie mist, waardoor je resultaten niet voorspelbaar zijn.

Of je bent al super strategisch bezig, maar voelt ook: nog harder werken gaat je niet helpen. Hogere omzetdoelen stellen? Leuk, maar hoe ga je die bereiken als je al aan je urentax zit? Of je energie ver te zoeken? Bovendien: zakelijk succes is natuurlijk top. Maar wat heb je eraan, als je innerlijke rust ver te zoeken is? Als je geen tijd hebt om je geld uit te geven en te genieten? Of als je jezelf richting een burn-out aan het werken bent?

Hoeveel langer wil je nog zo door blijven gaan? Word je daar echt blij van?

Je kan heel veel zelf en dat is top. Maar het betekent ook dat jouw bedrijf niets is als jij niet werkt. Als je twee weekjes vrij neemt, gebeurt er niets. Je voelt niet die vrijheid waarvoor je eigenlijk bent gaan ondernemen.

Kortom, jouw bedrijf leidt jou ipv dat jij het bedrijf leidt.

Tijd om het ultieme midden op te zoeken tussen genieten van wat je doet en dat slim en strategisch neer te zetten. Kiezen voor jezelf EN je klanten het allerbeste helpen. Het kan allebei.

Tijd om BAAS in business te worden!
Met een uniek aanbod waar jouw hart van 🔥 en je anderen het allerbeste kan helpen.

Wat klanten mij regelmatig sturen

Nikki By Nik
“De reden waarom ik het zo fijn vind om met Rosanne samen te werken is omdat zij constant een spiegel voorhoudt. Ze stelt precies de juiste vragen op het juiste moment.
 
Dit heeft me emotioneel een hele hoop opgeleverd, maar ook praktisch. Nadat we mijn aanbod anders hebben neergezet en ik salesgesprekken als een ‘ander mens’ ging voeren, verkocht ik meteen het eerste traject van €4.000. En de inhoud van mijn aanbod is nog niet eens helemaal ready! “
 
Nikki Schild – By Nik, full service content management

Jij bent goed in wat je doet.
Je maakt jouw klanten blij. Maar jij hebt inmiddels ook wel door: dat is niet genoeg.

Je gaat voor veel meer dan oké. Meer klanten, meer omzet, meer resultaat. En vooral meer genieten van je leven. Want door al die drukte (in je hoofd) schiet dat laatste er vaak bij in.

Je voelt dat het anders mag. Grootser en gemakkelijker. Maar hoe pak je dat aan zonder nog meer te werken? Zonder jezelf voorbij te lopen?

Wat nou als het heel gemakkelijk is. En juist dat zo lastig is?

We gaan het heel simpel maken. Zo simpel, waardoor je denkt: is dit het? Zo simpel kan het toch niet zijn? 

Jawel!

Jij wil...

Van creatief naar BAAS in business
Tijd om jezelf als de expert neer te zetten die je echt bent!

Hoe zorg je er voor dat je echt uniek bent? En klanten specifiek bij jou willen zijn? Waardoor tijd en geld geen dealbreakers meer zijn?

Wat maakt jou uniek en hoe zet je dat om in een simpel BAAS aanbod en in je marketing?

Hoe krijg je ook daadwerkelijk klanten voor dat nieuwe aanbod? Hoe breng je jouw goud over, zonder dat het verkoperig wordt?

Ik leer het je op het BAAS in business event: Verkoop jouw goud!

Let op: dit is geen saai event waar je de hele dag alleen maar gaat luisteren naar verhalen van anderen. Als je alleen een bult kennis wil waar je vervolgens niets mee doet, moet je niet bij mij zijn 😉

Nope. Als je mij een beetje kent, dan weet je dat het diepgaand, praktisch én FUN wordt!

Je krijgt in het leven niet wat je wil, maar wat je gelooft.
Ben jij er klaar voor om te geloven dat er meer mogelijk is?

Wat je sowieso uit het event gaat halen

✅ 3 ingrediënten wat jouw unieke gouden combi maakt, zodat je onvergelijkbaar wordt en opvalt in de massa.

✅ Hoe je die in kan zetten in je marketing, waardoor je ideale & leuke klanten aantrekt.

✅ Heb je een duidelijk plan voor de komende maanden, zodat je veel meer rust gaat ervaren.

✅ Welk ene element nodig is om te verkopen zonder salesy te zijn.

✅ En heb je een tof netwerk van gelijk gestemden! En dat kan voor de komende maanden zomaar eens het verschil gaan maken.

Jij leert anders te denken. Waardoor je anders gaat doen. Onvergelijkbaar wordt en andere, betere resultaten haalt dan je tot nu toe voor mogelijk hield.

Jouw host

Rosanne, aangenaam!
Nee, ik ben niet je standaard businesscoach. Je zult mij niet zo snel horen roepen dat ik je binnen een jaar naar een miljoen omzet coach. (Tenzij je dat wil, dan gaan we ervoor 💪)

Keiharde, mega-ambitieuze doelen stellen om jezelf te pushen? Supergelikte salesfunnels? Mwoah. Ook hier geldt: het mág wel! Maar alleen als het écht bij je past. Niet omdat het ‘nu eenmaal zo hoort’.

Ik geloof dat het leven draait om genieten. Om avonturen beleven, met aandacht samen zijn, het leven echt en intens beleven. Jouw bedrijf moet dit leven mogelijk maken. En dat kan alleen als energie, plezier en omzet goed in balans zijn.

Vanuit mijn praktische blik, NLP, opstellingen en eigen BAAS in business methode maak ik het moeilijke makkelijk en leuk!

Mijn goud? Een unieke combi tussen spiritueel/diepgaand, strategisch en dingen super simpel en leuk maken!

Rosanne Boxum BAAS

Geloof mij niet op mijn blauwe ogen, maar hen:

Schetsfabriek

“In het begin meteen een deep dive in mijn bedrijf laat zien waar de meeste knelpunten zitten en wat goed gaat. De keuze in het begin qua doelgroep, waar ik voor sta en aanbod maakt mij sterker in wat ik uitstraal en welke klanten ik aantrek. En wat ik wil. Ik weet nu wat wel en niet, en dat betekent ook nee zeggen tegen dingen die ik eigenlijk ook wel leuk vind. Dat had ik anders niet gedaan, niet zo scherp. Dat leidt bij mij tot meer focus en ook financiële groei.

Het coachtraject helpt mij gedurende de periode scherp te zijn op mijn bedrijf en keuzes. Dat gaat van grote dingen tot kleine dagelijkse dingen waar ik tegenaan loop. Rosanne houdt mij scherp en stelt de juiste vragen. Ze zet mij ook aan tot dingen wat ik zelf nooit zou hebben gedaan. Mijn bedrijf maakt nu echt een groei door, en ik ook op persoonlijk vlak. Ik voel me echt zekerder en in een fijne flow.”

Stefanie Jansen – Schetsfabriek, zakelijk tekenaar

“Wat het me nu al heeft gebracht is dat ik veel meer de waarde ben gaan inzien van wat ik te brengen heb aan ondernemers. De waarde van mijn tekeningen. En dat ik daar echt wel voor mag staan.

Wat ik vind dat zij heel goed doet is dat ze echt de juiste vragen weet te stellen, waardoor je zelf heel erg aan het nadenken wordt gezet. En uiteindelijk zelf ook tot het antwoord komt. Dat biedt zoveel waarde. Je leert jezelf daardoor ook veel beter kennen.” 

Frances Blomberg – Zakelijk tekenaar

Verwarm de wereld in jezelf
Vraag diep, voel de vlammen
Durf en speel met je hart

Een ontmoeting van mooie gesprekken
Woorden maken verpletterend contact
Het is precies goed

Het vuur zit al in je
En vraagt om naar buiten te komen
Om de jezelf en de wereld te verwarmen

Dus… BAAS! Are you ready to play?

Verwarm de wereld in jezelf
Vraag diep, voel de vlammen
Durf en speel met je hart

Een ontmoeting van mooie gesprekken
Woorden maken verpletterend contact
Het is precies goed

Het vuur zit al in je
En vraagt om naar buiten te komen
Om de jezelf en de wereld te verwarmen

Dus… BAAS! Are you ready to play?

Je gaat naar huis met

✅ Jouw unieke verhaal waarmee jouw marketing & aanbod onvergelijkbaar wordt, zodat je geen tijd meer verspild met offertes en onbeantwoorde voorstellen.

✅ Input voor hoe je marketing en psychologie samen in kan zetten, zodat jij de enige logische keuze voor jouw ideale klant wordt en je aanbod een nobrainer is.

✅ Een simpel stappenplan die je direct kan uitvoeren, zodat je vanuit rust en plezier meer resultaat gaat halen.

Datum

Vrijdag 4 november, 10-17u
Inclusief lunch

Investering

150,- / VIP 170,-

Locatie

Zwolle, Room 25 (gemakkelijk bereikbaar met OV)

Meest gestelde vragen

Deze livedag is voor jou geschikt als je nu veel klantgestuurd werkt, uurtje/factuurtje, of vooral uitvoerend en als expert je aanbod wil neerzetten. Zodat je veel meer rust creëert. Heb je al een mooi aanbod staan, maar mis je net dat laatste ingrediënt om m ook als een BAAS te verkopen? Dan is deze dag ook perfect voor jou.

Sommigen zullen me misschien voor gek verklaren. Anderen vragen gerust €300-3000 voor zo’n dag als deze.

Maar nee. Geen addertje onder het gras. Ook geen ‘onweerstaanbaar’ aanbod aan het einde met 10 bonussen en €1000 korting. Gewoon goede inhoud waar ik jou verder mee wil helpen.

Ik geloof in oprecht en goede waarde leveren. (Ik weet het, klinkt bijna als utopie). Mocht wat ik doe resoneren met jou, dan kunnen we altijd kijken wat de volgende stap is voor jou. En zo niet, ook helemaal goed!

Verwacht een livedag waarbij je door opdrachten en ervaringen echt gaat voelen en zien waar jouw eigen goud zit. Leuke opdrachten die je alleen en samen doet. Voor verbinding en inzichten, zodat je het aanbod ook kunt verkopen.

Een livedag van 10.00-17.00 uur.

Een fijne locatie, lekkere lunch, leuke en diepgaande opdrachten, goede presentatie en stationery zodat de hele dag perfect verzorgd is.

1. Bestel je kaartje
2. Bedenkt jouw 10.0 outfit 
3. Trek m aan en kom naar de livedag!

That’s it!

BAAS in business LIVE:
Verkoop jouw goud!

Vrijdag 4 november
10.00-17.00 uur

Tickets: €150
VIP: €170

VIP: Jij hebt de beste plek waardoor jij persoonlijke aandacht krijgt. + 1:1 sessie achteraf, zodat ik je help met het plan uitvoeren + verrassing 😉

Niet goed geld terug

Ik sta 100% achter mijn kwaliteit en inhoud en ben er van overtuigd dat je hier zeker minimaal 2 of 3 goede inzichten uithaalt. Vond je het echt helemaal niks? Geen probleem. Dan krijg je je geld terug.