Werkwijze

Liefdevolle marketing strategie

Van binnen naar buiten

We zijn gewend om vooral te kijken naar de buitenkant. Dat wat je ziet. Bij jezelf en bij een ander. Als ik x volgers heb, dan voel ik me succesvol. Als ik a, b of c heb, dan ben ik gelukkig. Maar aan de buitenkant ga je geen succes en geluk vinden.

Voldoening, energie en groei komt van binnenuit.

Misschien ken je de uitspraak wel: Succes is 20% strategie en 80% mindset. Maar met alleen een sterke wil en doorzettingsvermogen, kom je er niet. Het is belangrijk dat jij jezelf kent. Dat je weet wat voor JOU werkt.

De magie ontstaat precies daar tussenin. De binnen- en buitenkant weer op één lijn brengen. Eerst weten wie jij bent, waar je heen wilt en waar je voor staat. Om vanuit daar zichtbaar te worden en een praktisch plan te maken.

Via mijn werkwijze bouw je zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant zodat jij een ijzersterke strategie hebt.

Human Design

Niet álles is maakbaar in het leven als je maar hard genoeg werkt. Het is vooral belangrijk dat je de juiste keuzes leert maken die bij JOU passen. Bij jouw design.

Human Design is een bijzonder systeem, gevormd uit verschillende stromingen en systemen. Het geeft je een blauwdruk voor jouw eigen leven. Door te kijken naar jouw unieke design, leer je hoe jij het beste keuzes kunt maken en welke strategie het beste bij jouw leven past. Zodat je veel meer die flow gaat ervaren en vanuit daar kunt ondernemen.

Zonder doelen in het leven, weet je niet waar je naartoe gaat. En staat je strategie op losse schroeven. Samen bepalen we jouw doel en welke kleinere stappen hiervoor nodig zijn. Om vanuit daar je aanbod aan te scherpen en een strategie te ontwikkelen.

Groeien met je bedrijf betekent ook persoonlijk groeien. Wat vind je spannend? Wat houd je tegen om er écht voor te gaan? Wat heb je nodig en welke overtuigingen mag je loslaten? Je huidige mindset heeft je tot dit punt gebracht, maar dient het je nu nog steeds? We gaan aan de slag met jouw beperkte overtuigingen die je nu tegenhouden om te groeien.

Een succesvolle onderneming bestaat uit 3 basiselementen: Een specifieke doelgroep, een waardevol aanbod en zichtbaar zijn. Na het aanscherpen van jouw aanbod en het helder krijgen van jouw doelgroep, ontwikkelen we een sterke strategie die jou zichtbaar maakt. Een customer journey die de leukste klanten aantrekt.

Vanuit een sterke strategie kunnen we de uitvoering vorm gaan geven. Daarbij coach en adviseer ik jou op wat jij nodig hebt. Denk aan:
– SEO
– E-mailmarketing
– Contentmarketing
– Adverteren
– Intake gesprekken voeren

Als jij bijvoorbeeld moeite hebt met content ontwikkelen, dan creëren we thema’s als kapstok en ontwikkelen formats, zodat jij nooit om content verlegen zit.

We maken samen een 100 dagen plan, zodat je de komende 3 maanden focus hebt.

Let’s meet!

Ben jij op zoek naar een coach die met je meedenkt en naar het grote plaatje kan kijken? Je een schop onder je kont geeft en je op dagelijkse basis praktische business & marketingtips geeft?

Stuur dan een email naar hallo@rosanneboxum.nl. Dan plannen we een vrijblijvend intake gesprek in.