Ongestoord AAN je bedrijf werken?

Ga mee op workation!
Samen met andere ondernemers in een inspirerende omgeving, full focus grote stappen maken.

Workation

Geniet van een nieuwe omgeving terwijl je ondertussen grote stappen in jouw bedrijf zet. Een week ongestoord aan jouw dromen werken, samen met andere ambitieuze ondernemers. Tijd voor jou als CEO!

Een week waarin je door middel van masterclasses, focus uren, masterminds, sparren, sport- en ontspanningsactiviteiten bergen verzet en je het laatste kwartaal van het jaar lekker in kan knallen!

Workation Nederland

5 dagen lang, in een voormalige meubelmakerij volledig verbouwd tot een stijlvolle, luxe accommodatie. Met meerdere fijne ruimtes om in te werken. 

Je hebt een privé kamer met eigen sanitair, zodat je je altijd kan terugtrekken. 

Geen bomvol programma, maar precies genoeg inspiratie en actie zodat jij full focus aan de slag kan.

Bouw aan je business & verbinding

Vaak vliegen de dagen voorbij en heb je minder tijd om AAN je bedrijf te werken dan je eigenlijk zou willen. In deze week werk je samen met like minded ondernemers aan jouw doelen. Zodat jij het laatste kwartaal van 2021 nog even gaat knallen! Vooraf laten we je alvast nadenken over jouw doelen en dromen & weet je wie er meegaan, zodat je er het maximale uithaalt.

Wij, Nikki & Rosanne, zorgen voor een leerzaam maar gezellig programma dat je helpt om ook echt die stappen te maken. Geen overvol programma met heel veel masterclasses, maar precies genoeg om te verbinden, je te inspireren en in actie te zetten.

Tijd om aan je strategie, lange termijn doelen of nieuwe aanbod te werken. Aan de slag met dat ene project wat al tijden op je to do lijst staat, of lekker knallen met een opdracht voor een klant. Je kan werken aan wat voor jou het aller belangrijkste is.

Gun jezelf en jouw bedrijf een weekje weg en ontdek wat een andere omgeving, ruimte en andere ondernemers ontmoeten voor nieuwe energie geeft!

De locatie

Workation Nederland
Workation Nederland

In de eetzaal is een ruime eethoek, loungehoek en een hoek met statafels en barkrukken. De keuken met bar grenst aan een sfeervolle tuinkamer en terras.

Workation Nederland
Workation Nederland
Workation Nederland

Door de combinatie van een klassiek en industrieel interieur heeft iedere ruimte een eigen luxe sfeer.

Workation Nederland

All inclusive

* Niets is verplicht, je bent vrij om te kiezen waar je aan mee wilt doen.

Datum

maandag 27 sept t/m vrijdag 1 okt 2021

Investering

van 1150,- nu voor 850,- (ex btw)

Locatie

Spanbroek, Nederland

Nikki Willemse

Over Nikki

Ondernemerscoach & Human Design coach en gek op alles wat met persoonlijke ontwikkeling en ondernemen te maken heeft. Ik ben er voor de ondernemers die een impact willen maken met hun business, op hun eigen eigen authentieke manier. Niet kijken naar wat de rest doet, maar vanuit vertrouwen doen wat voor jou goed voelt. Zodat je in zowel je bedrijf, als in je leven meer plezier, voldoening en succes ervaart.

Over Rosanne

Als marketing & business mentor help ik creatieve ondernemers om hun aanbod nog scherper neer te zetten zodat zij de leukste klanten mogen helpen en meer rust en ruimte ervaren in hun bedrijf. Om vaker vrij te nemen of te werken aan een nieuw schaalbaar aanbod. Zonder standaard marketing trucjes. Van binnenuit naar buiten help ik jou om strategisch en duurzaam te groeien.

Gek op persoonlijke ontwikkeling, wandelen, thee en chocola.

Rosanne Boxum - business marketing coach human design

FAQ

Wat zijn de exacte aankomst en vertrektijden?

Je bent maandag 27 september welkom vanaf 15.30 uur. Vrijdag 10.00 uur vertrekken we uit de accommodatie. Maar we verzorgen nog een leuk middagprogramma om de week mee af te sluiten (niet verplicht).

Wat is het programma?

Het exacte programma houden we nog even geheim. Je kan in ieder geval rekenen op 2 masterclasses op gebied van ondernemen en mindset. Daarnaast verzorgen we sport & relax sessies/workshops en een mastermind natuurlijk.

Verder zorgen we er voor dat je full focus aan de slag kan. Geen overvol programma dus.

Hoe groot is de groep?

We zijn met minimaal 7 en maximaal 10 ondernemers. Klein genoeg om elkaar te leren kennen, groot genoeg om af en toe met iemand te kunnen sparren en een gezellige groep te hebben.

Hoe zit het met de betaling?

Je betaalt bij het boeken €150 als aanbetaling. Zo is jouw plekje verzekerd. Vooraf aan de workation betaal je de rest. Hiervoor ontvang je een aparte factuur. 

Hoe zit het met annuleren?

Als je eenmaal de aanbetaling hebt gedaan, is jouw plek definitief. Hierdoor weten wij of de workation door kan gaan. Kan je onverhoopt niet meer mee? Dan kan je je plekje aan iemand anders geven. De aanbetaling is niet restitueerbaar. Als de workation vanwege maatregelen van de overheid niet door kan gaan, kijken we naar een nieuwe datum of wordt de workation geannuleerd.

Is de locatie goed bereikbaar?

Met de auto natuurlijk helemaal. Wil je met het OV komen? Dan halen we je op bij station Obdam of kan je meerijden vanaf Zwolle/Lelystad. Laat dit even aan ons weten.

Wat eten we?

Er wordt voor lekker en gezond eten en drinken gezorgd. Niet alleen de maaltijden, maar ook tussendoor wordt je helemaal ontzorgd. Volg je een dieet, heb je een allergie of andere wensen? Laat het ons weten!

Andere vragen?

Stuur gerust een mailtje naar hallo@rosanneboxum.nl

Zin in een inspirende week om vol energie aan je bedrijf te werken?